Vigtige funktioner

Det mest pålidelige og sikre radiotransmissionssystem

Dockmate® bruger 5 kanaler samtidig på 868 MHz radiofrekvensen med FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum). ”Fordi FHSS er en trådløs teknologi, der spreder sit signal over hurtigt hoppende radiofrekvenser, er det yderst modstandsdygtigt over for interferens og er vanskeligt at aflytte.”

Flere CPU’er

Dockmate® bruger den nyeste teknologi med flere processorer (CPU). Dockmate®-modtagerens hovedkort har sin egen CPU, og hvert digitalt modul eller CAN-busmodul, som Dockmate® bruger, har sin egen CPU. Afhængig af fartøjets udstyr kan der være op til 7 separate CPU’er i Dockmate®. Analoge moduler kræver ikke en CPU.

Dobbelt relæer

Dockmate® har dobbeltrelæer til sikkerhed og redundans. Alle analoge Dockmate®-moduler har dobbeltrelæer med flere kontaktorer i hvert relæ. Alle fire kontaktorer i relæerne skal aktiveres for at motoren kan gå i gear. Hvis et relæ ikke går i indgreb, går fartøjet IKKE i gear. Hvis et af relæerne svigter, mens skibet er i gear, går båden til NEUTRAL. Dockmate® har altid NEUTRAL som standardindstilling.

DockControl brugerdefineret programmerings- og diagnosesoftware

Dockmate® har DockControl som er et avanceret programmerings og diagnosticeringsværktøjer. Hver gang Dockmate® tændes, udfører den et “statuscheck” på systemet. Hvis der er problemer, vil senderen og modtageren alarmere brugeren. DockControl-softwaren kan vise nøjagtigt, hvad problemet er.

DockControl giver også mulighed for en masse tilpasningsmuligheder, og bruges når Dockmate® skal tilpasses den enkelte båd.

LED-lys på modtager og fjernsender

Dockmate® har LED-lys på modtageren for at fortælle, at alle processorer fungerer korrekt. Dockmate® har også lys på senderne for batteriniveau og for at indikere status for 2-vejs radio kommunikationen.

Visuel, akustisk og viberations alarm på fjernbetjening
Dockmate® har en visuel, akustisk og viberations alarm på fjernbetjeningen i det meget usandsynlige tilfælde, at kommunikation nogensinde går tabt.

“Tag kommando” på fjernbetjeningen

Dockmate® har en  “Tag kommando” -funktion til at skifte mellem Dockmate®-fjernbetjeningen og bådens elektroniske motorkontrol. Denne funktion afhænger af producenten og af ​​deres kontrol system. De fleste systemer har en “Tag kommando” -knap, og Dockmate® “SEL” -knappen fungerer på samme måde. Tryk på “SEL” -knappen (TWIST/VECTOR) for at aktivere Dockmate®. På TWIN/SINGLE sker dette i tænd funktionen.

Fjernbetjeningerne er helt vandtætte og flyder

Dockmate®-fjernbetjeninger er helt vandtætte og flyder! Hvis fjernbetjeningen tilfældigvis bliver tabt i vand eller får vand i den og holder op med at virke af en eller anden grund, så send den tilbage til Dockmate® for en GRATIS udskiftningsenhed. Dockmate®-fjernbetjeningerne har en gummiagtig finish, der er blød at røre ved og holdbar. Dockmate®-produktet har 3 års garanti.

TWIST 3-akset joystick og SINGLE / TWIN fjernbetjeninger

Dockmate® TWIST/VECTOR er en 3-akset fjernbetjening, og den kan betjenes med en hånd. SINGLE/TWIN-fjernbetjeningen er flad med konvekse puder over hver funktion for let at kunne føle, hvilken funktion du bruger uden at skulle se på fjernbetjeningen.

Analoge og digitale forbindelser

Dockmate® kan oprette forbindelse til bådens elektronikstyringer ved hjælp af en analog eller digital forbindelse. Dockmate® bruger specialfremstillede “Plug N Play” kabler.

Skræddersyede kabler til “Plug N Play” 

Dockmate® bruger specialfremstillede kabler, der er nøjagtige kopier af producentens kabler. Se videoen for et udvalg af vores “Plug N Play” -kabler.