Dockmate Danmark ApS

Info@dockmate.dk

+45 22160146

Hvad er Dockmate®

Med Dockmate® kan du uden problemer trådløst styre op til 4 motorer, horn, bovpropel, agter propel og ankerspil blot med fingerspidserne. Eller som i vores mest simple konfiguration blot horn og motor. Vi tilpasser det til netop din båd.

Dockmate® er en trådløs forlængelse af din motorkontrol. Der samtidig giver dig en præcis føling med f.eks. responstiden på gearkassen mens du styrer alle ovenstående komponenter.

Hvad kan den?

Med Dockmate® kan du kontrollere din båd på centimetermål og derved lægge perfekt til kaj uden besvær. En Dockmate® vil potentielt kunne spare dig for en træls bule eller skramme, og derved undgår du de dyre reparationsregninger vi alle frygter.

Alle både med elektrisk motorkontrol kan blive udstyret med et Dockmate® system, uanset type, længde eller om der er en eller to motorer monteret på båden. Styringen er simpel, nøjagtig, sikker og pålidelig og kan foretages fra alle steder på din båd.

Fjernbetjeningen er af enkelt design, som gør det let at navigere med de forskellige komponenter. Desuden er den både vandtæt og kan flyde, samtidig med at den ikke er større end en mobiltelefon. Og med en rækkevidde på min. 50 meter kan fjernbetjeningen let bruges overalt på din båd.

Med et unikt kodet signal kan fjernbetjening og modtager kommunikere uden at blive forstyrret af andre Dockmate® systemer eller lignende enheder.

Så når du skal lægge til i havnen eller bare flytte båden lidt er Dockmate® det perfekte redskab for dig som gerne vil have fuld kontrol over din båd, eller bare gerne vil have en ekstra hånd ombord. Med en Dockmate® er det nemlig nemt at lægge til selvom man er alene på båden.

Fordelene ved Dockmate®

1. Kommunikation

I Dockmate® er der indbygget et yderst troværdigt to-vejs system, der benytter sig af teknologien bag FHSS, Frequency Hopping Spread Spectrum. Denne teknologi er oprindeligt benyttet i 1940’erne af US Navy som et hemmeligt kommunikationssystem til at sikre korrekt og præcis kommunikation, til de fly der smed bomber, via sonar til at finde ubådene.

FHSS teknologien har over de sidste årtier udviklet sig til en nøgleteknologi inden for mobiltelefoner, Bluetooth og Wi-Fi.

Se mere i videoen her.

2. Brugertilpasning

Dockmate® tilbyder DockControl softwaren der giver den ultimative brugertilpasning af enhver fjernbetjening. Når Dockmate® er koblet op med DockContol softwaren giver den installatøren en løsning som gør at den kan tilpasses den enkelte kaptajns ønsker og behov.

Med DockControl kan installatøren programmere fjernbetjeningen til præcis den kombination af motor(-ere) og truster(-ere) som du kunne ønske til din båd. Og derudover give mulighed for at justere følsomhed og responstid på joysticket i Dockmate® TWIST, således at du som kaptajn selv kan vælge hvilke funktioner der skal være aktiveret i de retninger man kan fører joysticket i. Det er tilmed muligt at justere størrelsen på det blinde område for joysticket, for at undgå utilsigtet aktivering.

Som eksempelvis en båd med én bov truster, hvilket er meget almindeligt, kan DockControl softwaren programmeres således at båden kan styres sidevejs sikkert og kontrolleret direkte til kaj, ved at programmere motorens signaler samt gashåndtag med bowtrusteren – præcis som hvis båden havde både bow og agter trustere.

Se mere her.

3. Proportionelt styring af gas

Dockmate® har flere samarbejdspartnere indenfor elektrisk motorkontrol, og kan tilbyde et fuldt proportionelt gashåndtag med vores TWIST 3-aksede joystik, og giver derfor mulighed for at give gas ud over tomgangs hastighed. Som eksempel udviklede Dockmate® et simpelt CAN-bussystem ’Plug N Play’, der er en nem og enkel installation, og det integreres med Volvo’s serie af motorstyringssystemer.

Dockmate®’s forbindelse til Volvo’s CAN-bus er godkendt, og det belyser at Dockmate® problemfrit kan blive en del af Volvo’s motorsystem. Se video.

4. Variable truster

Dockmate® kan tilbyde fuld variable styring af trusterer med systemer fra som eks. Side-Power.

Se følgende video for mere information om variable trustere.

Kontakt

10 + 8 =

Sammenlig Dockmate og Yachtcontroller
Fabrikat Dockmate YacthController YacthController Sport
Garanti (år) 3 2 2
Vandtætte fjernbetjeninger, dækket af garanti.  Ja Nej Nej
Software til tilpasning af installatør Ja Nej Nej
Mulige antal funktioner 7 6 5
Tag Kontrol Ja
Visuel alarm, sender – modtager Ja Ja Ja
Akustisk alarm, sender – modtager Ja Nej Nej
Vibration alarm (kun fjernbetjening) Ja Nej Nej
Fladt knapdesign Ja Nej, Brydelige gummispidser Nej, Brydelige gummispidser
Design til 1 motors både Ja Nej Nej
Joystick personalisering Ja Nej Nej
Fuld propoitionalt 3-akset Joystick Ja Nej Nej
Trinløs gas kontrol Ja Nej Nej
Trinløs variable thruster kontrol Ja Nej Nej
   
Min. 50m rækkevidde Ja Nej Nej
Kommunikationstype FM AM AM
2 vejs FHSS kommunikation med handshake og 88bit kryptering JA Nej, 1 vejs Nej, 1 vejs
5 Kanals, med 5 skift pr. sekund JA Nej 2 kanals Nej 1 kanal